صرافی تاجمیر

شرکت تضامنی تاجمیر ریاحی و شرکا در سال ۱۳۸۶ پس از اخذ مجوزهای لازم از بانک مرکزی ایران در شهر اصفهان با شماره ثبت ۳۴۱۸۶ تاسیس و راه اندازی گردید. در این سال ها، صرافی تاجمیر با بهره مندی از امکانات گروه تاجمیر ریاحی، در ارائه خدمات ارزی در عرصه بین المللی، هوشمندانه به جلو حرکت کرده و با استفاده از توان تخصصی خود در داخل کشور و اخذ مجوزهای مورد نیاز، گستره فعالیت های خود را به طور مستمر توسعه داده است. این شرکت با رعایت کلیه مقررات عرف و بین المللی و استفاده از قابلیت های حرفه ای خود به خصوص در کشورهای کانادا، امارات و هنگ کنگ، توانسته نقش بسیار موثری در پیشبرد فعالیت های اقتصادی داشته باشد.

از ویژگی های منحصر به فرد این شرکت، ارتباط مناسب با شرکت ها و مجموعه های بزرگ کشور و بانک های تراز اول داخلی و بین المللی است. همچنین صرافی تاجمیر مفتخر است با استفاده از فضای مجازی و ارائه خدمات الکترونیکی و به لطف تجربه و تخصص مدیران مجرب خود، خدماتی شایسته و دائمی را به هموطنان عزیز و فعالان اقتصادی داخل و خارج از کشور ارائه نماید. همکاری با اکثر صرافی های معتبر و مجاز در تهران و سایر کلانشهرهای کشور و برخی کشورهای دیگر و استفاده از جدیدترین خدمات بانکی از سایر مشخصه های این صرافی است.

صرافی تاجمیر با برخورداری از ده ها پرسنل متخصص با تحصیلات عالیه در داخل و خارج از کشور، علاوه بر ارائه انواع خدمات ارزی، در عرصه جهانی نیز توانسته با استفاده از روش ها و ابزارهای مالی، امکانات ویژه ای جهت جلوگیری از ضررهای احتمالی و حتی ایجاد سودآوری فراهم آورد. امروزه با متحول شدن تبادلات ارزی، داشتن مشاوری حرفه ای در زمینه فعالیت های مالی بین المللی، برای شرکتهای تجاری و بازرگانی که خدمات و محصولات خود را در بازارهای جهانی عرضه می کنند از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

موسسین صرافی همواره معتقدند رشد هر موسسه اقتصادی نه تنها بر ارائه خدمات مناسب و حرفه ای به مشتریان و رعایت اصول و قوانین بین المللی، بلکه بر آینده نگری و نوآوری در ارائه خدمات و محصولات جدید استوار است. بر اساس همین اعتقاد، صرافی تاجمیر در دوره کوتاه فعالیت خود، توانسته از ساختار یک صرافی سنتی به موسسه ای جهان تراز با ارائه خدمات گوناگون مالی و برخورداری از برترین استانداردها و روشهای بین المللی ترقی نماید.

طبقه بندی موضوعی

کاهش قیمت سکه و عوامل آن

پنجشنبه, ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۹:۱۸ ق.ظ

بازار معاملات جهانی اونس طلا همچنان تحت شعاع بازار معاملات سهام در اروپا قرار دارد. دلیل این مدعا افزایش حجم معاملات بازارهای سهام و ورود معامله گران به این سمت از بازار است و نتیجه این تصمیم، که از سوی معامله گران اتخاذ شد برابر شد با کاهش بهای اونس جهانی و افت این فلز گرانبها. نشست کمیته بازار آزاد فدرال رزرو از دیروز آغاز به کار کرده است. این جلسه در خصوص نرخ بهره آمریکا تصمیم گیری خواهد شد. اما به عقیده کارشناسان نباید منتظر خبر تازه ای از این نشست باشیم زیرا این عده از تحلیلگران معتقدند اتفاق و تصمیم تازه ی در خصوص نرخ بهره آمریکا گرفته نخواهد شد.

دلیل آنها بر این اصل استوار است که طبق اطلاعات و داده های نامناسبی که از جانب دولت آمریکا صادر شده است احتمال هیچ افزایشی در نرخ بهره آمریکا وجود نخواهد داشت. تمامی این عوامل دست بر دست هم داد تا فعالان عرصه طلا و اونس از این بازار خارج شده و موجبات کاهش بهای اونس جهانی را فراهم آورند به طوری که قیمت اونس با کاهش ۱۲ دلاری روبرو شد و به ۱.۲۵۶ دلار رسید.

بهای اونس به این کاهش قیمت اکتفا نکرد و در پایان ساعات معاملاتی روز گذشته خود به مرز ۱.۲۵۰ دلار رسید. تنش های موجود در بازار معاملات طلای جهانی همچنان تاثیرگذارترین رکن در معاملات بازار سکه و طلای بازارهای داخلی ماست. و این افت بهای طلای جهانی به طور مستقیم در رفتار فعالان بازار سکه بهارآزادی کاملا هویدا است. همین امر موجبات کاهش ۷۰ هزار ریالی قیمت سکه و رسیدن به ۱۲.۰۹۰.۰۰۰ ریال را فراهم نمود و سکه وارد کانال جدید قیمتی شد. این کاهش قیمت بیشترین افت سکه از ابتدای فروردین ماه بود.

همان طور که عنوان شد اصلی ترین و شاید تنها دلیل این کاهش قیمت افت نابهنگام اونس طلا بود. اما در بازار دلار همچنان سکون و بی تحرکی و عدم وجود نوسان از خصایص این روزهای بازار ارز ایران شده است و همچنان قیمت دلار در محدوده ۳۷۶۰۰ ریال قرار دارد. آنچه مشخص است فعالان این بازار منتظر برگزاری انتخابات و نتیجه آن هستند تا روند آینده این ارز پرطرفدار مشخص شود.

 صرافی تاجمیر - http://tajmirexchange.com

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۲/۱۴
sarafi sa

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی