صرافی تاجمیر

شرکت تضامنی تاجمیر ریاحی و شرکا در سال ۱۳۸۶ پس از اخذ مجوزهای لازم از بانک مرکزی ایران در شهر اصفهان با شماره ثبت ۳۴۱۸۶ تاسیس و راه اندازی گردید. در این سال ها، صرافی تاجمیر با بهره مندی از امکانات گروه تاجمیر ریاحی، در ارائه خدمات ارزی در عرصه بین المللی، هوشمندانه به جلو حرکت کرده و با استفاده از توان تخصصی خود در داخل کشور و اخذ مجوزهای مورد نیاز، گستره فعالیت های خود را به طور مستمر توسعه داده است. این شرکت با رعایت کلیه مقررات عرف و بین المللی و استفاده از قابلیت های حرفه ای خود به خصوص در کشورهای کانادا، امارات و هنگ کنگ، توانسته نقش بسیار موثری در پیشبرد فعالیت های اقتصادی داشته باشد.

از ویژگی های منحصر به فرد این شرکت، ارتباط مناسب با شرکت ها و مجموعه های بزرگ کشور و بانک های تراز اول داخلی و بین المللی است. همچنین صرافی تاجمیر مفتخر است با استفاده از فضای مجازی و ارائه خدمات الکترونیکی و به لطف تجربه و تخصص مدیران مجرب خود، خدماتی شایسته و دائمی را به هموطنان عزیز و فعالان اقتصادی داخل و خارج از کشور ارائه نماید. همکاری با اکثر صرافی های معتبر و مجاز در تهران و سایر کلانشهرهای کشور و برخی کشورهای دیگر و استفاده از جدیدترین خدمات بانکی از سایر مشخصه های این صرافی است.

صرافی تاجمیر با برخورداری از ده ها پرسنل متخصص با تحصیلات عالیه در داخل و خارج از کشور، علاوه بر ارائه انواع خدمات ارزی، در عرصه جهانی نیز توانسته با استفاده از روش ها و ابزارهای مالی، امکانات ویژه ای جهت جلوگیری از ضررهای احتمالی و حتی ایجاد سودآوری فراهم آورد. امروزه با متحول شدن تبادلات ارزی، داشتن مشاوری حرفه ای در زمینه فعالیت های مالی بین المللی، برای شرکتهای تجاری و بازرگانی که خدمات و محصولات خود را در بازارهای جهانی عرضه می کنند از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

موسسین صرافی همواره معتقدند رشد هر موسسه اقتصادی نه تنها بر ارائه خدمات مناسب و حرفه ای به مشتریان و رعایت اصول و قوانین بین المللی، بلکه بر آینده نگری و نوآوری در ارائه خدمات و محصولات جدید استوار است. بر اساس همین اعتقاد، صرافی تاجمیر در دوره کوتاه فعالیت خود، توانسته از ساختار یک صرافی سنتی به موسسه ای جهان تراز با ارائه خدمات گوناگون مالی و برخورداری از برترین استانداردها و روشهای بین المللی ترقی نماید.

طبقه بندی موضوعی

رویترز به نقل از چهار منبع آگاه گزارش داد ویتول که بزرگترین شرکت بازرگانی نفت جهان است، با شرکت ملی نفت ایران قراردادی برای وامی معادل یک میلیارد دلار بسته است که با صادرات آینده فراورده‌های نفتی ضمانت شده است.

این قرارداد سرعت احیای صنعت نفت در ایران را با گذشت یک سال از لغو تحریمهای هسته ای منعکس می کند که به تهران امکان خواهد داد سهم بازارش از رقیب بزرگ خود عربستان سعودی را پس بگیرد.

همچنین بعضی قراردادهای قدیمی با شرکتهای غربی را احیا می کند زیرا تهران نه تنها از تسهیل تحریمهای اتحادیه اروپا بهره مند شده است بلکه محدودیتهای آمریکا برای دسترسی ایران به دلار هم کمتر شده است.

با اینهمه شرکتهای خارجی به دلیل نگرانی از نقض قوانین پیچیده، محتاط مانده اند و غولهای نفتی مانند شل، بریتیش پترولیوم و انی به عنوان خریداران نفتی، برای بازگشت به ایران به کندی عمل کرده اند.

مدیرانی که آمریکایی هستند حتی اگر برای شرکتهای غیرآمریکایی کار کنند، اغلب در مذاکره با ایران کنار گذاشته می‌شوند که قابل توجه‌ترین نمونه، باب دادلی، مدیر آمریکایی بریتیش پترولیوم بوده است.

انتقاد صریح دونالد ترامپ، رییس جمهور منتخب آمریکا از توافق هسته ای که از سوی دولت اوباما امضا شد، به ابهام و نگرانیهای جدید شرکتها افزوده است.

اما شرکتهای بازرگانی خصوصی انعطاف پذیری بیشتری داشته و می توانند برای بستن قرارداد نسبت به شرکتهای سهامی عام، سریعتر عمل کنند.

معامله گران در سالهای اخیر برای دسترسی بلند مدت به حجم بزرگی از نفت و محصولات نفتی به میزان فزاینده ای به پیش فاینانس روی آورده اند. سیستم پیش فاینانس از سوی شرکتهای بازرگانی بزرگی مانند ویتول به عنوان مثال منطقه کردستان عراق را در زمان جنگ با داعش در دو سال گذشته پا بر جا نگه داشت.

یکی از منابع آگاه در تهران به رویترز گفت: قرارداد ویتول با ایران در اکتبر به امضا رسید و ماه جاری اجرایی می شود.

وی افزود: این قرارداد به یورو با نرخ بهره حدود هشت درصد در قبال فراورده های نفتی است و بعضی از محصولات نفتی ممکن است به جای شرکت ملی نفت ایران، از سوی بخش خصوصی تامین شود.

تولیدکنندگان بزرگ نفت خام در خاورمیانه از جمله ایران تمایلی به فروش نفت خام به شرکتهای بازرگانی ندارند زیرا آنها ترجیح می دهند خودشان قیمت گذاری و مقصد را کنترل کنند.

شرکتهای بازرگانی همچنین بدنبال آغاز مجدد سواپ نفت و محصولات نفتی دریای خزر با ایران هستند اما این روند به کندی پیش می رود.

طبق اعلام اوپک، ایران که سومین تولیدکننده بزرگ عضو این سازمان است، بیش از ۵۰۰ هزار بشکه در روز محصولات پالایش شده به بازارهای آسیایی صادر می کند که عمدتا نفت کروه، گاز مایع و نفتا هستند.

منبع خبر: 

ایسنا

لینک منبع: صرافی تاجمیر- http://tajmirexchange.com
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۰/۱۹
sarafi sa

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی